RainPharma expert/webshop verzorgingsproducten en geschenken

Pretty Natural

Pretty Natural

nov 3, 2020 | Andere, Thuisleveringen

Ellen Tips
Hoog Heultje 38
ellen@prettynatural.be
0468 51 44 52

https://www.prettynatural.be/

Zorg op maat met een Holistische aanpak en een unieke “Personal Touch”.

Als gediplomeerd Orthomoleculair, Epigenetisch Therapeut (BIOK vzw) en RainPharma Body, Weight & Skin Expert hebben we ons echt verdiept in de verzorging, de aanpak en het herstel van gelaat en lichaam. Denk daarbij aan de volgende huidproblemen: eczeem, allergie, extreem gevoelige huid, rimpels, acné en psoriasis. 

 De gelaatsmaskers voor onze professionele behandelingen worden ter plaatse bereid, uniek en helemaal afgestemd op de noden die jouw huid op dat moment nodig heeft.  Om je huid alles te geven wat ze nodig heeft combineren we onze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen.  Het resultaat is fenomenaal!

Elk lichaam is anders en heeft zijn eigen behoeften.  In deze woelige tijden is het belangrijk om je lichaam en geest zo goed mogelijk voor te bereiden.  Daarbij is de juiste voeding gecombineerd met een dagelijkse dosis beweging uiterst belangrijk.  Als RainPharma Weight Expert helpen wij je graag bij deze ondersteuning.  Door onze unieke, individuele aanpak op maat in combinatie met de juiste producten zorgen we samen voor de nog betere versie van jezelf.

Daarnaast kan je bij ons terecht voor een totaalbeleving aan schoonheidsbehandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen op maat, microblading, wimperextentions, wimperlifting, gezonde (bruids) make-up.

 Als trotse RainPharma verdeler hebben wij al hun producten op voorraad.  Wil je jezelf verwennen of ben je op zoek naar een origineel cadeautje dan kan je steeds bij ons terecht.  Tijdens Covid-19 wijken we graag af van onze standaard uren om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.  Je kan de producten bij ons komen afhalen maar we leveren ze even graag aan je deur. 

Uiteraard nemen wij daarbij geen risico en doen we dit op een veilige, verantwoorde manier.

 Via de knop “Boek online/Prijzen” krijg je een overzicht van alle behandelingen die we aanbieden, wat ze kosten en kan je je me-time moment inplannen. 

 Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We zijn er voor jou!

Handelaar toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: webmaster@ondernemendwesterlo.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in 2260 Westerlo

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen
  OPGELET: Volgens de huidige richtlijnen is het enkel bij Voedingshandelaars toegestaan om af te halen.


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This