Fotograaf

canis fotografie

Canis Fotografie

mei 13, 2020 | Andere

Lie Van Opstal

 Schaapsdries 19,

 0495 71 35 52

info@canis-fotografie.be

 www.canis-fotografie.be

 

Canis fotografie is een team van twee fotografen. We nemen meer dan alleen maar mooie foto’s. Gevoel en emotie is belangrijk tijdens een fotoreportage. Wanneer je achteraf naar de foto’s kijkt, willen we jou het gevoel van dat moment laten herbeleven. Emoties zijn tenslotte een groot deel van herinneringen. Echte foto’s van échte mensen.

Handelaar toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: webmaster@ondernemendwesterlo.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in 2260 Westerlo

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen
  OPGELET: Volgens de huidige richtlijnen is het enkel bij Voedingshandelaars toegestaan om af te halen.


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This