hoorspeciaalzaak

hoorcentrum aerts

Hoorcentrum Aerts

apr 16, 2020 | Andere, Thuisleveringen

 

Hoorcentrum Aerts

Boerenkrijglaan 171 

014 54 20 07

 info@hoorcentrumaerts.be

 https://www.hoorcentrumaerts.be/

 

Hoorcentrum Aerts is een hoorspeciaalzaak. Wij onderscheiden ons door een deskundige en persoonlijke aanpak, waarbij elke klant wordt geadviseerd en opgevolgd door een gediplomeerde audioloog. Wij volgen de laatste technologische ontwikkelingen op de voet zodat we onze klanten steeds de meest moderne oplossingen aanbieden. Zowel op het vlak van hoorapparaten als voor de meet- en analysetoestellen behoren wij tot de pioniers in Europa.

U kunt bij ons terecht voor gehoorbescherming op maat, hooranalyses, hoortoestellen en hoorhulpmiddelen. Wij zijn een onafhankelijk hoorcentrum, waardoor wij beschikken over verschillende hoortoestelmerken.

Handelaar toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: webmaster@ondernemendwesterlo.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in 2260 Westerlo

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen
  OPGELET: Volgens de huidige richtlijnen is het enkel bij Voedingshandelaars toegestaan om af te halen.


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This