Grafisch ontwerpstudio

kabinet studio

Kabinet studio

apr 6, 2020 | Andere, Thuisleveringen

An Onghena

Sint-Martinusstraat 48

 0476 02 46 28

 hello@kabinet.studio

 http://kabinet.studio

 

kabinet studio is de grafisch ontwerp studio van An Onghena. Elke opdracht pakt ze op een unieke manier aan, om zo steeds tot de meest authentieke resultaten te komen. Met een passie voor branding, logo en social media design helpt en adviseert ze bij het visualiseren van jouw project.

 Heb je een kleiner projectje zoals een geboorte, huwelijk, communie,…  ben je op zoek naar een originele kaart? Dan ben je bij kabinet studio aan het goede adres. An maakt niet alleen het ontwerp maar geeft ook advies in papiersoort en printtechniek, waarin ze reeds veel ervaring heeft. Voorbeelden kan je bekijken op de instagram @kabinetstudio

Handelaar toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: webmaster@ondernemendwesterlo.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in 2260 Westerlo

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen
  OPGELET: Volgens de huidige richtlijnen is het enkel bij Voedingshandelaars toegestaan om af te halen.


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This