it bedrijf

sitematic

Sitematic

apr 1, 2020 | Andere

 

Heidestraat 30 Oevel 

0473 25 05 28

carl@sitematic.be

www.sitematic.be

 

Wij optimaliseren uw bedrijfsprocessen, hercoderen verouderde software/applicaties volgens de laatste technieken en begeleiden u met outsourcing. Onze missie is om de ontwikkelings- en onderhoudskosten van bedrijven mbt cloudtoepassingen drastisch te reduceren en de efficiëntie/productiviteit te verbeteren.

Handelaar toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: webmaster@ondernemendwesterlo.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in 2260 Westerlo

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen
  OPGELET: Volgens de huidige richtlijnen is het enkel bij Voedingshandelaars toegestaan om af te halen.


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This