tuinarchitectuur

wim verrezen

Wim Verrezen Tuinarchitectuur

mrt 31, 2020 | Andere

Ilsestraat 86 Oosterwijk

014231523

info@wim-verrezen.be

www.wim-verrezen.be

 

Wim Verrezen en zijn team blijven doorwerken!  

Wilt u deze zomer genieten van uw eigen tuin met zwembad/zwemvijver en poolhouse, contacteer ons dan voor een verkennend gesprek. Wij staan klaar om uw droomtuin te realiseren!  Ook voor het onderhoud van uw tuin kan u op onze expertise rekenen zodat u tot rust kan komen in een verzorgde tuin. Werkt u momenteel thuis en wilt u graag uw kantoor vergroenen, kies dan voor een tuinkantoor waarin u rustig en met volle concentratie kan werken.

Handelaar toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: webmaster@ondernemendwesterlo.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in 2260 Westerlo

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen
  OPGELET: Volgens de huidige richtlijnen is het enkel bij Voedingshandelaars toegestaan om af te halen.


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This