jetons en muntjes

mauquoy tokenCOMPany

Mauquoy Token Company

mrt 31, 2020 | Andere, Thuisleveringen

 

Zone Reme 7 -2260 Westerlo

014 50 79 30

kristin.beirens@tokencompany.com

www.tokencompany.com

 

Wij zijn de grootste fabrikant van metalen jetons in de wereld. Als u online jetons wil kopen, contacteer ons dan voor een offerte. Dan krijgt u van ons binnen twee werkdagen een offerte, levertermijn en bestelgegevens. We maken op maat gemaakte jetons, bedrukt met uw ontwerp voor talrijke toepassingen, zoals verzamelmunten en winkelkarmuntjes tot muntstukken voor een speelautomaat of muntautomaat. Voor ons is geen uitdaging te groot of opdracht te klein! Wij maken alle types op maat  gemaakte jetons: metalen jeton, bi-metalen jetons, gleufjetons, jetons met gaatje en plastic jetons. Bezoek de pagina over ons om te zien hoe we jetons maken in onze volledig geautomatiseerde fabriek.

Heden willen wij in het bijzonder onze winkelkarmuntjes in de kijker plaatsen. Vele supermarkten verplichten hun klanten om een winkelkarretje te nemen om zo voldoende afstand te houden. Veel klanten zijn hier niet op voorbereid. Het ideale moment om uw klanten een gepersonaliseerd winkelkarmuntje cadeau te doen! Raadpleeg onze website op www.tokencompany.com én https://www.tokencompany.com/nl/wij-kunnen-razendsnel-winkelkarmuntjes-produceren-voor-u/.  Voor al uw vragen ? Bel ons op 014.50.79.30 of info@tokencompany.com

Handelaar toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: webmaster@ondernemendwesterlo.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in 2260 Westerlo

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen
  OPGELET: Volgens de huidige richtlijnen is het enkel bij Voedingshandelaars toegestaan om af te halen.


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This