ev plus

EVplus

mrt 31, 2020 | Andere

EVplus

Grote Markt 4

 014 546368

 Info@evplus.be

 www.evplus.be

 

Wij laten u graag weten dat wij al geruime tijd digitaal werken, zodat onze dienstverlening gegarandeerd blijft. Onze meetings worden georganiseerd via Zoom of via conference call. Wij zorgen op uw eerste verzoek voor de opstart van het gesprek zonder dat u hiervoor software dient te installeren.

Handelaar toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: webmaster@ondernemendwesterlo.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in 2260 Westerlo

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen
  OPGELET: Volgens de huidige richtlijnen is het enkel bij Voedingshandelaars toegestaan om af te halen.


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This