Zakenkantoor

Zakenkantoor Dierckx

Zakenkantoor Dierckx

mrt 30, 2020 | Andere

014/545741

 nico.claes@fintro.be

 www.zakenkantoordierckx.be

 Uw bank & verzekeringsmakelaar blijft bereikbaar, ook in de huidige omstandigheden

 Uw gezondheid en die van onze medewerkers staat bij ons centraal, naast de continuïteit van onze dienstverlening. Daarom geven wij, zoals de federale regering aanraadt, de voorkeur aan bankieren & verzekeringsservice op afstand.

 Via Fintro Easy Banking Web, Fintro Easy Banking App en Fintro Easy Banking Business regelt u uw bankzaken waar en wanneer u maar wilt, zelfs op uitzonderlijke sluitingsdagen: controleer uw saldo, raadpleeg uw rekeningafschriften, voer overschrijvingen uit, enz.

 Sinds woensdag 18 maart kunt u bij ons terecht voor advies op afstand, telefonisch en via videogesprek, tijdens de gebruikelijke openingsuren. Alleen voor heel dringende zaken kunt u, uitsluitend na afspraak, nog in uw kantoor terecht en dit elke weekdag van 9 tot 12 uur.

Voor verzekeringsdossiers kan u ons telefonisch of best via mail contacteren; info@zakenkantoordierckx.be

 Ondernemingen kunnen hun Fintro-agent rechtstreeks blijven contacteren voor afspraken op afstand en alle steun die ze nodig hebben.

Handelaar toevoegen

vul onderstaande gegevens in

Probeer zo veel mogelijk duidelijke informatie mee te delen voor jullie klanten. Onderaan dit formulier is de mogelijkheid voorzien om een logo te uploaden. Mocht je problemen ondervinden, je kan ook de gegevens mailen naar: webmaster@ondernemendwesterlo.be

OPGELET: enkel voor ondernemingen gevestigd in 2260 Westerlo

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.  Categorie: *

  Beschikbaar voor:
  ThuisleveringenAfhalingen
  OPGELET: Volgens de huidige richtlijnen is het enkel bij Voedingshandelaars toegestaan om af te halen.


  OPGELET: Toegelaten bestandstypes: JPG, JPEG, GIF, PNG, PDF

  Share This